Over ons

Wie of wat is Koiroyal

Eerst en vooral, waarom is Koiroyal in het leven geroepen ?

Koiroyal mag je naast Interkoi Arendonk situeren onder de groep Interkoi VOF. Het is voornamelijk de familie Borgmans die zich met deze vennootschappen bezighoudt.

De voornaamste bedoeling van de online winkel is het exclusief verdelen van alle Nedkoi produkten in België. Nedkoi heeft door de jaren een naam met een gevestigde waarde opgebouwd. Hun filosofie is bekend, en zij gelden als één van de grootste producenten van koivoer in de Benelux op dit ogenblik. Hun kennis en visie is onomstreden en onze eigen ervaring is de beste criteria om een product te vertegenwoordigen.

Koiroyal

Daarnaast is er een exclusieve samenwerkingsformule aangegaan met één van de grootste vijverspeciaalzaken in de benelux om naast het voer van Nedkoi, ook een groot aanbod van vijverproducten aan te bieden.

Via het online winkelsysteem kan voortaan iedereen eenvoudig en op ieder gewenst moment een bestelling plaatsen, de betaling verrichten en de volgende dag reeds beschikken over de gewenste goederen. Bovendien zullen alle producten genoteerd staan aan scherpe prijzen, ondersteund door een snelle levering, en zal een goede service centraal staan in onze politiek.

Met de jarenlange ervaring op het gebied van koi, de backup van onze partners en de toegewijdheid van de leden van Koiroyal, kunnen wij enkel een meerwaarde betekenen in de wereld van de koiliefhebbers. Wij staan open voor suggesties, en zullen alle mails dagelijks behandelen. Het is de bedoeling om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, zodat iedereen, zowel verkoper als klant met een goed gevoel hun bestellingen tegemoet zullen zien.

Snelle leveringen, goede ondersteuning staan voor ons centraal. Door onze nauwe samenwerking met de verschillende leveranciers kunnen wij veel van de bestelde vijverproducgten altijd zeer snel leveren. De formule: "U besteld - U betaald - wij leveren" is voor ons van primordiaal belang en de meeste goederen kunnen binnen de 24 uur na ontvangst van de betaling afgehandeld worden. Bovendien is het nog goedkoper dan zelf in uw auto te stappen en naar de winkel te rijden, want vanaf 50 euro, zullen alle bestellingen gratis worden geleverd voor de klanten met het grijze kroontje. De gouden kroontjes krijgen de producten al goedkoper, maar hier moeten we helaas de verzendingskosten van 8.95 euro dan in rekening brengen.

Onze prijzenpolitiek

Dankzij deze unieke samenwerkingsformule wordt er groot ingekocht, wat in het voordeel van de klant is. Op deze manier kunnen wij de prijzen aantrekkelijk maken EN houden en dat zonder bijkomende kosten! Alle prijzen die op de website vermeld staan zijn incl. BTW en zoals eerder vermeld versturen wij het GRATIS als uw bestelling hoger is dan 50 euro*.

Vergeet zeker en vast niet wekelijks de speciale aanbiedingen of promo's op te volgen, en verdiep je zeker in het unieke puntensysteem, waardoor je gouden zaakjes kan doen. Door het unieke puntensysteem spaar je punten bij iedere bestelling, die je dan weer kan gebruiken om één van je dromen aan te kopen. Lees echter meer hierover via deze informatiepagina.

Service staat bovenaan onze lijst, en U als klant hebt recht op een goede en unieke service. Beleef het samen met ons, en zet www.koiroyal.be bovenaan in uw browser, zodat je dagelijks je producten kan bekijken en opvolgen.